Överycklig och megatrött Louise svamlar

Idag var det dressyrtävling på hemmaklubben UBRK med KM-klass. Jag hade haft med Bompa på löshoppning på lördagen(inlägg om det senare) så han fick stå kvar där till söndag. När jag skulle göra iordning honom var han astaggad, headbangade, halvstegra och höll på så in hingstfläta blev den fulaste i världshistorien x)
Han kändes pigg och positiv när jag värmde upp. Syster hjälpte mig och vi har nog efter 6 år äntligen hittat ett sätt så det funkar för båda, ingen blir sur eller försöker slå ihjäl den andra ;D

LC:2 - Jag tänkte bara fram hela tiden. Tyckte han kändes något för lång men tror nog i och med det att vi höll farten uppe så kändes det bättre än tidigare tävlingar. Vi fick tre stycken 8 och ett slutresultat på 68.57%! Både vårat bästa tillsammans och för mig någonsin! Jag har fått över 60% en gång innan och det var 2008 när jag vann KM med dåvarande ponnyn Pikachu... Vi vann denna klassen men eftersom vi bara var två stycken blev det en CR-rosett istället för blå-gul , but I don't care :D

LB:0 - KM-klassen. Han var lite trött nu. Han kändes bra i collectingring och hade velat ha startsignal direkt men det blev lite för utdraget tyvärr. Till andra galoppen tog han den inte och sprang iväg så det tog ett tag innan vi kom tillbaka men så fick vi till en jättebra galopp, nästan med bärighet så "misstaget" glömdes snabbt :) Här slutade vi på 59.69%, ett resultat som jag är helt nöjd med :)

Domaren var jättebra, kändes kul att rida för henne. Hon gav bra poäng, på andra ritten fick jag allt ifrån 0 till 7 och massa kommentarer (Y)

Filmer kommer när jag hinner :] I veckan är det så mycket plugg och sömn och ridning som möjlig som gäller!

Kommentarer
Postat av: Liza och Sofia

åh vad kul grattis! :D

vi hoppas på bilder..? :p

2010-10-24 @ 20:43:34
URL: http://ponnytvillingarna.blogg.se/
Postat av: Natalie

Sv; Ja, helt mega nice :D

2010-10-24 @ 20:45:00
URL: http://ponnismurfarna.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: haha din med! :P aha okej :) haha kul :D

2010-10-24 @ 21:06:35
URL: http://ponnytvillingarna.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: haha din med! :P aha okej :) haha kul, han är riktigt fin iaf :D

2010-10-24 @ 21:07:48
URL: http://ponntytvillingarna.blogg.se/
Postat av: Josäfin :>

söt blogg :D

2010-10-26 @ 15:43:15
URL: http://jossanamigo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0