Bompa 30 Januari Träningsdagbok

Löshoppning för Uno Bohman idag! Hade det tidigare i höstas med och måste bara säga att han är så jäkla grym, riktig hästkarl som är lugn, kunnig, med humor och pedagogisk (Y)
Bompa har verkligen börjat fatta grejen med hoppning nu. Redan från första början var han med på noterna och gasade på som en galning i fållan. Idag fick han vara med d-ponnyerna så avståndet var 6.70 istället för 7 meter som sist och dagens passade honom mycket bättre.
När vi hoppat ca hälften av gångerna kom han för snabbt och rev och sedan var han lite avvaktande, vände och höll på några gånger men avslutade sedan med ett grymt språng på 1.05! :D Bohman berömde honom speciellt för hans fina frambensteknik. Som avslutning skulle vi visa dem vid hand vilket han skötte galant.
Jag blir så himla glad! Jag har "plågat" honom med bommar i över ett halvår och nu har det verkligen lossnat. Jag kräver inte att han ska bli någon hopphäst men markarbete och hoppning stärker honom för dressyren och är även bra omväxling.
En av mammorna som var med idag filmade nog in princip allt(guld värt!) så förhoppningsvis blir det en film så småningom!

Kommentarer
Postat av: A N N i C A * W E N N B E R Gs

trevlig blogg :D

2011-01-30 @ 23:08:23
URL: http://s94356.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0