09.04.11 Träningsdagbok

En väldigt lyckad hästdag!

Löshoppningskurs för Uno Bohman.
Bompa var lite trött och inte riktigt på hugget men så fort han såg att löshoppningsbanan var uppbyggd taggad han till! Han var jätteduktig idag, testade lite olika tekniker i ansatsen men några meter framför hindret fullständigt attackerade han det varje gång. Ingen tvekan här inte ^^ Idag kom vi upp på ett stigsprång på 115 cm! :o  Protokollet var positivt, på frambenstekniken fick han kommentaren "Vissa gånger utmärkt".
Väl hemma provade jag att lasta ut honom själv, pappa stod bredvid ifall jag skulle behöva hjälp. Bompa hade lite bråttom ut som vanligt men vi gick genast på igen, ett steg fram, ett steg bak och så gick det super :)
Musse har blivit jätteduktig på att vara ensam i stallet. Han stressar inte upp sig någonting utan när vi kom hem med Bompa stod han och vila (Y)
Longerade honom en stund på ridbanan i skritt och trav. Han var jätteduktig! Gjorde lite tempoväxlingar i trav som han tyckte var lajbans ;) halterna fungerade finfint - han stannade på spåret istället för att vända sig innåt som han kan göra annars.

Kommentarer
Postat av: Klara Dahlstedt

Gud vad kul, skulle också vilja löshoppa mer! :)



Sv; Aha, det var ju 2009 vi var där också. Vad kul, hur kommer det sig att ni fick en sån? :)

2011-04-11 @ 16:57:38
URL: http://klaradahlstedt.blogg.se/
Postat av: Liza och Sofia

Sv: jo den transpoerten får inte dra mer än 750 kg eller var det är så det blir för tungt att köra både pompom jagur, pompom är ju rätt stor om man säger så :D

2011-04-13 @ 07:52:06
URL: http://Http://ponnytvillingarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0