Analysering Louise svamlar

Jag vet inte hur många gånger jag sett på filmen från i söndags - för många gånger! Först tyckte jag att det såg jättebra ut men nu ser jag bara alla fel :( Jag är fortfarande nöjd över våran insats, men medans jag har kommit åt honom bättre den senaste tiden har jag fått nya svagheter i min ridning.
Det kan ju bero på att jag tävlar - man blir ju mer spänd inne på banan, men det jag framförallt reagerar på är att jag lutar mig bakåt och blir lite ostadig, det syns framförallt i sista serpentinbågen när jag är precis framför kameran. Tror också att det är att han hade mer tryck än vanligt. Det är inget stort problem, men jag tänker rätta till det! Och det tänkr jag göra genom träna upp mina mag- och ryggmuskler :)

Kan ju passa på att flika in också att vita ridbyxor är otroligt komplexa. Det är bland de mest osmickrande som finns samtidigt som de får en att känna sig såå fin, haha!


Här har ni den igen:


Kommentarer
Postat av: Gaia

Hi from Italy!

Nice to find your blog =)

please stay in touch on our show jumping blog:

http://www.bloglovin.com/sv/blog/2264704/icona-dei-ronchi

and also on Facebook:

http://www.facebook.com/pages/IDR/133709530041269



Gaia

2011-09-28 @ 12:06:14
URL: http://www.iconadeironchi.blogspot.com
Postat av: Jenny

Supernyttigt att filma och analysera - men fasiken vad svårt det är att inte gräva ner sig i det man själv tycker är mindre bra :p

2011-09-29 @ 15:03:02
URL: http://jav.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0