Div. III i Floby Ordentliga inlägg

Idag var det ponnyernas andra omgång i lagdressyren. Jag åkte med och hejade, men framförallt tog kort (det blev 725 st, ska börja sortera nu...) Det var en trevlig tävlingsplats men tyvärr var det en himla massa knott som irriterade både publik, ryttare och hästar. Något mer som irriterade var en av domarna som var väldigt snål med poängen. Visst det är inte så farligt sålänge det är rättvist men tydligen var hennes kommentarer inte direkt positiva eller kom med konstruktiv kritik utan upplevdes som nedtryckande.
Jag tycker att om man dömer små ponnyryttare som precis börjat tävla - då kan man väl vara lite schysst? Man ska inte "dalta" med dem och inte våga sätta låga siffror men man ska uppmuntra dem till att fortsätta!

Bäst gick det för klubbens nyförvärv Hanna och hennes fina ponny Norrhaga Batman som kom 2:a! Det var också kul att se ett ekipage som jag tränade markarbete med förra vintern. Hanna och hennes ponny Farija har verkligen kommit ihop sig och framförallt på framridingen såg det jättefint ut :)
Hanna G och Norrhaga Batman
Hanna F och Farija

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0